We zijn erg verheugd om de lancering van onze nieuw ontworpen website aan te kondigen.

Na een tijd hard werken en toewijding, zijn we verheugd de lancering officieel aan te kondigen. We wilden de nieuwe website sneller, gemakkelijker te navigeren en gebruiksvriendelijker maken.

Als bekend bedrijf op het gebied van veiligheid en continuïteit is het belangrijk voor ons om informatie over onze partners, onze diensten en trends gemakkelijk toegankelijk te maken voor onze huidige en toekomstige klanten.

We streven ernaar om onze klanten/partners te voorzien van de meest accurate, up-to-date informatie en onze kennis en expertise op het gebied van veiligheid, continuïteit, nieuwe technologieën en innovatie te delen. Ons doel met onze nieuwe website is om onze bezoekers een gemakkelijkere manier te bieden om meer te weten te komen over de diensten van Alkum en om door informatie te bladeren op basis van hun eigen keuze. De nieuwe website geeft betere toegang tot wie we zijn, met wie we samenwerken, oplossingsrichtingen, Expertise & Services, onze mensen en een binnenkort te verschijnen kennis centrum en helpdesk evenals verbeterde gedetailieerde oplossingspagina’s.

Onze huidige en potentiële klanten vinden op de homepage van onze website nuttige informatie over onze diensten. De, nog te publiceren, casestudy’s belichten de projecten die we hebben voltooid en schetsen hoe we nieuwe waarde hebben gecreëerd voor onze klanten in een groot aantal industrieën. Onder de nieuwe functies bevat de site geïntegreerde social media-knoppen voor Linkedin om een ​​betere communicatie met de klanten te bevorderen. We zullen onze inhoud voortdurend bijwerken met nuttige informatie, baanbrekend innovatief leiderschap, bedrijfsaankondigingen en successen van klanten in het blog, nieuws en kenniscentrum. U kunt zich ook aanmelden voor onze Alkum maandelijkse nieuwsbrief. We willen ook onze geweldige medewerkers bij Alkum bedanken die hun tijd en energie hebben gedoneerd om deze site te maken tot wat het is!

Voor vragen, suggesties, feedback of opmerkingen kunt u ons een e-mail sturen. Dank je en veel plezier op onze site!