Veiligheid

Watchguard – Al meer dan 20 jaar een pionier
op het gebied van cyberbeveiliging

WatchGuard is al meer dan 20 jaar een pionier in de ontwikkeling van geavanceerde cyber beveiligingstechnologie en levert deze als een eenvoudig te implementeren en gemakkelijk te beheren oplossing. Met toonaangevende netwerkbeveiliging, veilige wifi, multi-factor authenticatie en netwerkinformatieproducten en -diensten, stelt WatchGuard meer dan 80.000 klanten van over de hele wereld in staat om hun belangrijkste activa te beschermen in een wereld waar het cyberveiligheidslandschap constant is. evolueert met nieuwe bedreigingen die elke dag opduiken.

EDR

WatchGuard EDR Core vult andere antivirus oplossingen aan door het toevoegen van EDR en ThreatSync mogelijkheden om de detectie, indamming en reactie op elke geavanceerde bedreiging te automatiseren. Het toevoegen van EDR Core bovenop een next-gen antivirus- of EDR-oplossing maakt uitgebreide, effectieve netwerk- en endpointbeveiliging mogelijk. WatchGuard EDR Core wordt geïnstalleerd bovenop bestaande next-gen antivirus of endpoint detection and response (EDR) oplossingen om een volledige reeks EDR-mogelijkheden toe te voegen die identificatie, indamming en herstelprocessen automatiseren om bedreigingen zoals geavanceerde malware, ransomware en bestandsloze aanvallen te stoppen.

DNSWatch

Omdat phishing-e-mails persoonlijker en doelgerichter worden (phishing en spear-phising), is het slechts een kwestie van tijd voordat er op iets wordt geklikt. U moet een oplossing hebben die DNS-verkeer bewaakt en de toegang tot kwaadaardige sites blokkeert. WatchGuard DNSWatch detecteert kwaadaardige DNS-verzoeken en blokkeert de toegang tot deze sites, waarbij de gebruiker wordt omgeleid naar een veilige pagina die hen informeert over het risico en de waarschuwingssignalen van een phish. 

AuthPoint

Het gebruik van gestolen inloggegevens om netwerkbronnen te doorbreken is de #1 tactiek die hackers gebruiken. Door naast een eenvoudig wachtwoord, multi-factor authenticatie is de allerbelangrijkste beveiliging om uw bedrijf te beschermen. De unieke multi-factor authentication (MFA) -oplossing van WatchGuard vermindert niet alleen netwerkverstoringen en datalekken als gevolg van zwakke of gestolen inloggegevens, maar we leveren deze belangrijke mogelijkheid volledig vanuit de cloud voor eenvoudige installatie en beheer. 

Cloud Management

Firewalls

Tabletop modellen

Hoogwaardige, volledig beveiligde tabletop modellen. Ingebouwde PoE +. Wi-Fi optioneel. Ideaal voor kleine locaties, thuislocaties en bijkantoren.

1U Rackmount modellen

Totale beveiligingsapparatuur met razendsnelle prestaties, clustering, Multi-WAN en SDWAN ideaal voor middelgrote en gedistribueerde ondernemingen.

Rugged modellen

Totale beveiliging gebouwd om zware omstandigheden en extreme temperaturen te weerstaan. IP64-geclassificeerd apparaat. Perfect voor productie- en IIoT-omgevingen.

Gevoel krijgen bij cyberbeveiliging

Cyberbeveiliging kan complex zijn en de technologie die wordt ingezet om cybercriminelen bij te houden, zal alleen maar geavanceerder worden. Het gaat erom al deze technologieën te gebruiken en ze aan te bieden in een pakket dat gemakkelijk te gebruiken is voor kleine tot middelgrote bedrijven zonder toegewijde beveiligingsteams. Het gaat erom dat u de tools en middelen ter beschikking stelt die het beheer eenvoudig maken en toch het beveiligingsniveau bieden dat uw organisatie nodig heeft – zowel voor vandaag als morgen. WatchGuard is toegewijd aan deze missie. Alles wat we doen, begint met hoe we de slimste beveiliging op de eenvoudigste manier gaan bieden

Vereenvoudige beveiliging

Als u het beheer van uw beveiliging aan uw lijst met dingen wilt toevoegen, moet u ervoor zorgen dat deze oplossingen gemakkelijk te gebruiken zijn, van aankoop tot installatie en rapportage. U hebt een oplossing nodig die kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften – van firewall-apparaten die voldoen aan uw doorvoerbehoeften tot meervoudige authenticatie die gebruikmaakt van een mobiele app – u wilt niet betalen voor functies die u niet gaat gebruiken. Als het om de installatie gaat, hebt u iets nodig dat intuïtief en gemakkelijk te beheren is. Oplossingen die zo zijn verpakt dat ze u de flexibiliteit bieden om met één muisklik de services in te schakelen die u wilt en de services die u niet uitschakelt. Wanneer u uw beveiligingsoplossingen beheert, wilt u iets dat vereenvoudigde updates biedt en het updatebeleid naadloos maakt. Ten slotte doet alle beveiliging in de wereld u geen goed als u geen bruikbare informatie kunt krijgen over de dreigingen die oorlog voeren tegen uw bedrijf. Maar je hebt geen tijd om door pagina’s met logboeken te bladeren. Beveiligingsoplossingen moeten ook inzicht bieden in de bedreigingen op een manier die u niet alleen gemakkelijk kunt consumeren, maar ook kunt gebruiken.

Simpele beveiliging, Simply done

WatchGuard biedt robuuste beveiligingsoplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van het MKB. Ons volledige assortiment hardware, virtuele en Cloud UTM-apparaten, garandeert dat u de juiste oplossing voor uw bedrijf kunt vinden. Bovendien stelt onze Total Security Suite u in staat om de robuuste beveiligingsservices te implementeren die u nodig hebt zonder de toeters en bellen die u niet nodig hebt. Verbinding maken met internet is in wezen verplicht voor elk bedrijf, inclusief het uwe. En als uw bedrijf uw gasten gratis wifi-toegang biedt, heeft u voor hackers een nieuwe toegang tot uw bedrijf geopend. WatchGuard biedt de meest veilige Wi-Fi-toegangspunten die op de markt beschikbaar zijn en maakt een eenvoudige segmentering van bedrijfs- en gastnetwerken mogelijk. WatchGuard’s multi-factor authenticatie-oplossingen, AuthPoint, breiden deze extra beschermingslaag uit naar kleine bedrijven zoals het uwe. De oplossing is ontworpen om zowel voor bedrijfseigenaren als voor eindgebruikers gemakkelijk te zijn en wordt geïmplementeerd en beheerd via de WatchGuard Cloud, waardoor er vooraf geen dure infrastructuurkosten zijn. Bovendien maken gebruikers gebruik van de mobiele AuthPoint-app, waardoor het gemakkelijk wordt om zowel online als offline te authenticeren vanaf hun apparaat.

Netwerk Veiligheid

Multi Factor Authenticatie

Veilige Cloud Wi-Fi

Endpoint veiligheid

WatchGuard ThreatSync

Met ThreatSync beschikt u over de geavanceerde XDR-mogelijkheden die u nodig hebt om informatie over bedreigingen in omgevingen, gebruikers en apparaten te correleren en cyberaanvallen automatisch te neutraliseren voordat het te laat is. Maak vandaag nog gebruik van de kracht van Unified Security!

Contact

Vragen over WatchGuard, veiligheid, onze dienstverlening en/of andere oplossingen? Neem contact met ons op via telefoon of email en wij reageren zo snel mogelijk. Je kan ook het formulier invullen zodat wij contact op kunnen nemen.

+31(0) 85 0653 250

De Vriesstraat 38 | 3261 PC | Oud-Beijerland | NL

info@alkum.nl